Customer service


Customer service


Do you have a question?

Job Opportunities

LESS OF A JOB, MORE OF A MISSION

Working at Fromanteel is a whole different thing. Because whatever you do here, you play a part writing history and creating some of the best-looking watches in the world. You could call it work, or you could call it a mission. We call it a blast.

YOU'LL BE IN VERY GOOD COMPANY

Whether you are a sales representative or agent, a student looking for an internship, a race driver (yes one of our agents is a part-time race driver), we’re always looking for the best. They are people who are smart, creative, up for any challenge and incredibly excited about what they do. In other words: Fromanteel people. You know, the kind of people you’d want to hang out with anyway. Send an e-mail to info@fromanteel.nl and introduce yourself to us.


(Our job-positions are only available in Dutch)

 

ALL-ROUND OPERATIONEEL TIJGER
(Trefwoorden: Distributie, Operations, Order Management, Logistiek)

Fromanteel Watches– 32/40 uur (Enkele jaren ervaring)
 
Gezocht!
Ben jij een horlogeliefhebber, heb je een ‘ik regel het wel’-mentaliteit en houdt je van plannen, organiseren en structureren dan hoor je als operationeel all-rounder in ons team!
 
Wie is Fromanteel?
Fromanteel is een Amsterdams herenhorlogemerk met een productie atelier in Zwitserland en internationale verkoopkanalen on- en offline. Oog voor detail staat bij ons hoog in het vaandel en met een ingetogen (luxe) stijl is Fromanteel het perfecte horloge voor de hedendaagse gentleman.
 
Wie zoeken wij?
Per eind april zoeken wij een operationele 'tijger’ die verantwoordelijk is voor het draaiende houden van de logistieke motor. Als consumentenmerk zijnde, is dat voor Fromanteel iemand die klantgericht maar ook commercieel kan denken. Grenzen verleggen, automatiseren, plannen en analytisch denkvermogen zijn belangrijke aspecten in de functie om te kunnen groeien met onze ambities. De werkzaamheden kunnen breed uiteenlopen van ad-hoc ‘brandjes blussen’ tot het overzien van processen en het aansturen van je team en ons logistiek centrum.
 
Hoe kan een gemiddelde dag eruit zien?
In de ochtend stroomlijn en verwerk je de orders b2b en b2c, je verhelpt klantproblemen en houdt je o.a. bezig met internationale verzendingen die deur uit gedaan moeten worden. Na een gezamenlijke lunch met je Fromanteel collega’s bekijk je de voorraden en controleert de distributie- en productieprocessen. Je maakt planningen, analyseert lopende processen en initieert kansen en verbeterpunten om sneller, klantgerichter en daarmee competitiever te kunnen handelen.

Jouw checklist
 • Een afgeronde HBO opleiding;
 • Enkele jaren ervaring (of affiniteit) met logistieke en operationele activiteiten (o.a. opstellen/bewaken van interne processen, fulfillment, voorraadadministratie, distributieprocessen);
 • Analytisch en planmatig sterk;
 • Flexibel, hands-on, proactief;
 • Gestructureerd en zelfstandig werkzaam;
 • Goede communicatieve vaardigheden;
 • Capaciteiten om team aan te sturen;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Woonachtig in of nabij Amsterdam.
 
Spreekt het bovenstaande jou aan?
Solliciteer dan direct via info@fromanteel.nl of bel 020-8200930 voor meer informatie 

 

DESIGN SPECIALIST (M/V)
(trefwoorden: UX/Grafisch Ontwerp, Adobe software, Fotografie)

Fromanteel – Fulltime – medior functie (2-3 jaar ervaring)
Regio: Amsterdam


Vanuit het Fromanteel Atelier in Zwitserland vervaardigt het Amsterdamse horlogemerk Fromanteel stijlvolle herenhorloges, waarbij vakmanschap en oog voor detail hoog in het vaandel staan. Fromanteel is het herenhorlogemerk waarbij je jouw passie en talent kunt inzetten om zo jezelf te ontwikkelen en echt het verschil te kunnen maken. Ontdek hieronder waarom wij anders zijn…

Wij zijn op zoek naar het design talent die het Fromanteel merk visueel naar een hoger niveau kan tillen. Ben je een uitgesproken persoonlijkheid, conceptueel/visueel ingesteld, cultureel geëngageerd en ben je geïnteresseerd in de horlogerie? Daag jij jezelf graag uit en ben je bereid om voor Fromanteel grafische ideeën en concepten te realiseren in zowel print als digitale media? Solliciteer dan nu voor deze functie van Design Specialist.

 
DE DESIGN SPECIALIST

Je bent verantwoordelijk voor de realisatie van zowel grafische ideeën als concepten in print en digitale media voor Fromanteel. Hierbij werk je nauw samen met andere specialismes als marketingcommunicatie, (web)development en data. Je begrijpt zowel de functie als de gedachte achter het Fromanteel merk en verkent nieuwe manieren om deze te visualiseren. Je creëert nieuwe designideeën voor geïntegreerde communicatiestrategieën van het merk. Hiervoor is begrip van visualisatietechnieken en strategieën van belang. Daarnaast ben je cultureel geëngageerd en in staat om een beeldtaal te creëren die goed wordt ontvangen door de doelgroep van Fromanteel.

Jouw day-to-day bij Fromanteel is erg divers. Zo kunnen werkzaamheden bestaan uit onder andere het ontwerpen en schetsen van (advertentie, web en social media) uitingen, posters en banners, het ontwerpen en conceptualiseren van interactieve websites, pagina’s en web applicaties van Fromanteel, het fotograferen en filmen van product, het verrichten van kwaliteitscontroles en het waken van de consistentie in alle mogelijke grafische output van het merk.

DE CHECKLIST

 • Je hebt aantoonbare designervaring (2 tot 3 jaar werkervaring) en bent een tikkeltje marketing/communicatie minded;
 • Fulltime beschikbaar;
 • Interesse in horlogerie en mannenlifestyle;
 • Bekend en vertrouwd met Adobe CS6 (of hoger) en vergelijkbare grafische software;
 • Mac en OS/X systemen zijn je niet vreemd;
 • Afgeronde Bachelor of Master opleiding;
 • Uniek, enthousiast en ondernemend;
 • Zelfstandig en een teamplayer;
 • Planmatig, multitasker;
 • Geen 9 – 5 mentaliteit;
 • Cultureel betrokken, je weet wat er speelt binnen de doelgroep;
 • Goede beheersing van het Nederlandse en Engelse taal;

SOLLICITEREN

Ben jij overtuigd van je sterkten, herken jij jezelf helemaal in het profiel en kun je identificeren met het merk? Heb jij affiniteit met horlogerie en herenlifestyle/mode? Wil jij jezelf optimaal ontwikkelen en wil jij er volledig voor gaan? Mail dan naar info@fromanteel.nl.

Vergeet niet je CV, motivatiebrief en een link naar je portfolio mee te sturen! Sollicitaties zonder CV, motivatiebrief en portfolio kunnen niet in behandeling worden genomen.


COMMUNICATIE & PR SPECIALIST (M/V)
trefwoorden: communicatie, marketing, social-media, pr, copywriting 


Fromanteel | Fulltime (2-3 jaar ervaring)
Regio: Amsterdam

Vanuit het Fromanteel Atelier in Zwitserland vervaardigt het Amsterdamse horlogemerk Fromanteel stijlvolle herenhorloges, waarbij vakmanschap en oog voor detail hoog in het vaandel staan. Fromanteel is het herenhorlogemerk waarbij je jouw passie en talent kunt inzetten om zo jezelf te ontwikkelen en echt het verschil te kunnen maken.
Ontdek hieronder waarom wij anders zijn…

Wij zijn op zoek naar een communicatie talent die bij zal dragen aan het verder professionaliseren en internationaliseren van Fromanteel. Je weet wie wie is in medialand, je krijgt ons merkverhaal moeiteloos gepubliceerd in de relevante media en je weet telkens verrassende content te creëren. Zie jij jezelf deze uitdaging aangaan? Solliciteer dan nu en wellicht ben jij binnenkort onze nieuwe Communicatie Specialist(e).

DE COMMUNICATIE & PR SPECIALIST

Je bent verantwoordelijk voor alle interne- en externe communicatie, website content, merkbewaking en de PR-strategie van Fromanteel. Jouw taak is om de communicatie met onze klanten (B2C en B2B) zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Je bent de figuurlijke ‘finishing touch’ die iedere spelfout omzeilt en je bent een kei in het schrijven van zowel long- als short copy in het Engels en in het Nederlands.


In communicatieve zin bewaak je het merkbeleid van Fromanteel zowel intern als extern. Door je kennis, aandacht en ervaring ben je in staat de kwaliteit van content en middelen goed te beoordelen. Daarnaast werk je nauw samen met een Design Specialist, waardoor wij ook aanspraak kunnen doen op jouw gevoel voor vormgeving en design.

FUNCTIEPROFIEL:

 • Afgeronde HBO/WO-opleiding, bij voorkeur in de richting van Communicatie;
 • 2-3 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Goede communicatieve vaardigheden & gevoel voor design en vormgeving;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Affiniteit met herenlifestyle & horloges;
 • Fulltime beschikbaar per direct beschikbaar voor 40 uur per week;
 • Woonachtig in of nabij Amsterdam;
 • Je bent creatief, hands-on, flexibel en hebt een oog voor detail;

Spreekt het bovenstaande jou aan? Solliciteer dan direct en stuur jouw CV en motivatie naar info@fromanteel.nl. Voor vragen of meer informatie over deze functie kan je ons ook bereiken op 020-8200930.