Customer service


Customer service


Do you have a question?

Job Opportunities

LESS OF A JOB, MORE OF A MISSION

Working at Fromanteel is a whole different thing. Because whatever you do here, you play a part writing history and creating some of the best-looking watches in the world. You could call it work, or you could call it a mission. We call it a blast.

YOU'LL BE IN VERY GOOD COMPANY

Whether you are a sales representative or agent, a student looking for an internship, a race driver (yes one of our agents is a part-time race driver), we’re always looking for the best. They are people who are smart, creative, up for any challenge and incredibly excited about what they do. In other words: Fromanteel people. You know, the kind of people you’d want to hang out with anyway. Send an e-mail to info@fromanteel.nl and introduce yourself to us.


(Our job-positions are only available in Dutch)
ADMINISTRATION SPECIALIST (M/V)
(trefwoorden: Financieel, Boekhouding, Administratie)

Fromanteel – Parttime 60% – junior functie
Regio: Amsterdam

 

Vanuit het Fromanteel Atelier in Zwitserland vervaardigt het Amsterdamse horlogemerk Fromanteel stijlvolle herenhorloges, waarbij vakmanschap en oog voor detail hoog in het vaandel staan. Fromanteel is het herenhorlogemerk waarbij je jouw passie en talent kunt inzetten om zo jezelf te ontwikkelen en echt het verschil te kunnen maken. Ontdek hieronder waarom wij anders zijn…

Wij zij op zoek naar de pietje-precies die bij zal dragen aan het verder professionaliseren en internationaliseren van Fromanteel. Je voelt je thuis in de wereld van finance en cijfers zijn je beste vriend. Daag jij jezelf graag uit en ben je bereid om als Administration Specialist op te treden?

DE ADMINISTRATION SPECIALIST

Als Administration Specialist ben je verantwoordelijk voor het omzetten van orders in facturen. Je houdt er daarbij een nauwkeurige debiteurenadministratie op na, waarin je zaken als herinneringen en eventuele aanmaningen oppakt. Ook voer je wekelijks een controle uit over de crediteurenadministratie. Je weet een dienstbare houding aan te nemen ten opzichte van onze klanten, maar weet ook streng op te treden wanneer afspraken niet nagekomen worden. Als Administration Specialist ben je breed inzetbaar in alle aspecten binnen de financiële administratie en boekhouding.

JOUW CHECKLIST

 • Een afgeronde HBO/WO opleiding (werkstudenten mogen ook solliciteren);
 • Je studierichting is financieel/administratief gerelateerd;
 • Aantoonbare ervaring met debiteuren- en crediteurenbeheer en boekhouding;
 • Ervaring met Excel;
 • Naast een teamplayer, ben je een kei als het gaat om zelfstandig werken;
 • Goede communicatieve vaardigheden;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Per direct parttime beschikbaar;
 • Woonachtig in of nabij de regio Amsterdam;
 • Je houdt van een jong en dynamisch bedrijf met een informele cultuur;
 • Je bent service- en klantgericht.

 

Spreekt het bovenstaande jou aan? Solliciteer dan direct via info@fromanteel.nl of bel 020-8200930 voor meer informatie.

 

 

DESIGN SPECIALIST (M/V)
(trefwoorden: UX/Grafisch Ontwerp, Adobe software, Fotografie)

Fromanteel – Fulltime – medior functie (2-3 jaar ervaring)
Regio: Amsterdam


Vanuit het Fromanteel Atelier in Zwitserland vervaardigt het Amsterdamse horlogemerk Fromanteel stijlvolle herenhorloges, waarbij vakmanschap en oog voor detail hoog in het vaandel staan. Fromanteel is het herenhorlogemerk waarbij je jouw passie en talent kunt inzetten om zo jezelf te ontwikkelen en echt het verschil te kunnen maken. Ontdek hieronder waarom wij anders zijn…

Wij zijn op zoek naar het design talent die het Fromanteel merk visueel naar een hoger niveau kan tillen. Ben je een uitgesproken persoonlijkheid, conceptueel/visueel ingesteld, cultureel geëngageerd en ben je geïnteresseerd in de horlogerie? Daag jij jezelf graag uit en ben je bereid om voor Fromanteel grafische ideeën en concepten te realiseren in zowel print als digitale media? Solliciteer dan nu voor deze functie van Design Specialist.

 
DE DESIGN SPECIALIST

Je bent verantwoordelijk voor de realisatie van zowel grafische ideeën als concepten in print en digitale media voor Fromanteel. Hierbij werk je nauw samen met andere specialismes als marketingcommunicatie, (web)development en data. Je begrijpt zowel de functie als de gedachte achter het Fromanteel merk en verkent nieuwe manieren om deze te visualiseren. Je creëert nieuwe designideeën voor geïntegreerde communicatiestrategieën van het merk. Hiervoor is begrip van visualisatietechnieken en strategieën van belang. Daarnaast ben je cultureel geëngageerd en in staat om een beeldtaal te creëren die goed wordt ontvangen door de doelgroep van Fromanteel.

Jouw day-to-day bij Fromanteel is erg divers. Zo kunnen werkzaamheden bestaan uit onder andere het ontwerpen en schetsen van (advertentie, web en social media) uitingen, posters en banners, het ontwerpen en conceptualiseren van interactieve websites, pagina’s en web applicaties van Fromanteel, het fotograferen en filmen van product, het verrichten van kwaliteitscontroles en het waken van de consistentie in alle mogelijke grafische output van het merk.

DE CHECKLIST

 • Je hebt aantoonbare designervaring (2 tot 3 jaar werkervaring) en bent een tikkeltje marketing/communicatie minded;
 • Fulltime beschikbaar;
 • Interesse in horlogerie en mannenlifestyle;
 • Bekend en vertrouwd met Adobe CS6 (of hoger) en vergelijkbare grafische software;
 • Mac en OS/X systemen zijn je niet vreemd;
 • Afgeronde Bachelor of Master opleiding;
 • Uniek, enthousiast en ondernemend;
 • Zelfstandig en een teamplayer;
 • Planmatig, multitasker;
 • Geen 9 – 5 mentaliteit;
 • Cultureel betrokken, je weet wat er speelt binnen de doelgroep;
 • Goede beheersing van het Nederlandse en Engelse taal;

SOLLICITEREN

Ben jij overtuigd van je sterkten, herken jij jezelf helemaal in het profiel en kun je identificeren met het merk? Heb jij affiniteit met horlogerie en herenlifestyle/mode? Wil jij jezelf optimaal ontwikkelen en wil jij er volledig voor gaan? Mail dan naar info@fromanteel.nl.

Vergeet niet je CV, motivatiebrief en een link naar je portfolio mee te sturen! Sollicitaties zonder CV, motivatiebrief en portfolio kunnen niet in behandeling worden genomen.